WELKOM BIJ DIFFERENT TICKETS!

Het woord 'gezond' wordt in veel samenstellingen gebruikt,maar nog het meest als het gaat om fysieke en mentale gesteldheid en financiën. Wie wil er nou niet zowel lichamelijk als financieel onbezorgd door het leven gaan? Met andere woorden,hoe kun je gezond leven en hier ook nog geld mee verdienen? DIFFERENT TICKETS helpt je hierbij. Samen met jou zorgen wij voor deze gezonde balans tussen 'health' en 'wealth'!?

Mogen wij ons even voorstellen:

Als erkend online-ticketbureau mogen wij wel stellen dat we uniek zijn in onze soort. Wij beperken ons niet alleen tot het verstrekken van tickets,maar proberen mensen bovendien bewust te maken van het feit dat gezondheid en financiën een perfecte combinatie vormen. Zo maak je via onze ticketservice niet alleen kennis met ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten,maar betreed je tevens de wereld die rijkdom heet.

Hoe werkt het:

Iedere week zijn er Business 0ppertunity- en Product- c.q. Gezondheidsavonden waarvoor je je kunt inschrijven.

Daarnaast worden er seminars georganiseerd met nationale en internationale topsprekers,die onze gezondheidsproducten tonen en de positieve effecten hiervan op lichaam en geest toelichten. Bovendien delen zij hun kennis over hoe deze producten zo optimaal mogelijk in te zetten middels forex trading,affiliate marketing,communicatie,online marketing en meer. Zij laten je ontdekken dat er een succesvol zakenman/-vrouw in je schuilt.

Zien is geloven!

Dus twijfel niet langer en reserveer je ticket van het event waaraan je wenst deel te nemen. Na registratie ontvang je een bevestigingsbrief. Uiteindelijk sturen wij je het ticket per email toe.

 

Klantmenu